skip to Main Content
+385 (0)31 297-356 info@oxylus.hr

O nama

Oxylus d.o.o. je tvrtka nastala 2006. godine sa sjedištem u Osijeku. Krenuli smo skromno u različitim granama trgovine.
Godine 2013. krećemo u proizvodnju i izgradnju vlastitog brenda. Time smo osigurali nova tržišta, nove partnere i njihovo povjerenje što smatramo svojim najvećim uspjehom.
Bavimo se proizvodnjom i distribucijom inovativnih kemikalija za industriju i ostale grane gospodarstva. Šireći proizvodnju i uvodeći nove tehnologije, specijalizirali smo se u poljima proizvodnje i održavanja.
Naši proizvodi su visokokvalitetni, jednostavni za korištenje i sigurni, a inovativna i atraktivna tehnologija i proizvodnja specifičnih proizvoda prema zahtjevima i potrebama kupaca donose stvarne rezultate za korisnike.
Poslovnim uslugama izrade specifičnih kemikalija prema potrebama klijenata, otvorili smo novo poglavlje u našoj tvrtki. Dovođenjem ove discipline maksimizirali smo učinak naših proizvoda, ubrzali razvoj i pronalazak rješenja te stvorili plodno okruženje u kojem možemo prodati inovativne rezultate našeg rada.


Misija

Izazov je velik, ali naš cilj je jednostavan: poslovna izvrsnost. Inovativne i kreativne ideje, proizvodi i usluge koji čine stvarnu razliku.


Vizija

Motivira nas biti drukčiji jer to znači biti zanimljiv i nezamijenjiv. Naša misija je kroz vrhunsku kvalitetu proizvoda, nove poslove, uslugu i ljude pružiti našim partnerima najbolju vrijednost i rješenja. Kroz istraživanje i razvoj novih proizvoda proširiti uspjehe na postojeća i nova tržišta u zemlji i izvan nje. S mrežom naših partnera izgraditi odnose diljem Europe, te istraživanjima i inovacijama u industriji pronaći rješenja i oblikovati budućnost stvaranjem dodatnih vrijednosti i prilika za naše partnere.

Back To Top